Diada de l'Esperidió...i la faixa a l'armari

Posted: dimarts, 27 d’octubre del 2009 by Xavi in Etiquetas:
2

La temporada de la Jove, ha acabat. Malgrat tindre un bolo aquesta setmana, el dissabte vam tancar el xiringuito fins l'any vinent. La colla había preparat un bon ventall de castells, on destacaba el 3/8 amb el pilar i el 5/8 entre altres.

Amb una bona pinya per fer intentar assolir els castells que ens proposéssim, vam sortir de 5/8 que va anar rodada. Desde la filera de daus on vaig estar, la estructura la vaig notar forta i sólida i en cap moment vai notar un moviment que fessi perillar la estructura. Una més, i al final, dotze en tot el 2009, superant en quatre el "récord" de l'any 2005.

A la segona ronda, 3/8 amb el pilar. Les bones sensacions del nostre 3/8 i el fet de habeuere treballat aquesta estructura desde fa dos mesos, feia encarar amb possibilitats reials d'assolir aquet nu castell. Al igual que al cinc, váig anar de dau, i les sensacions van ser de treballar la estructura desde el principi, amb pressiò de pit constant. Penso que el 3/8 es va carregar molt bé, pero a la descarregada no sé si els nervis, o el tocar el pilar (si es va tocar), van precipitar la seva caiguda a la sortida de terços, a pocs instants de carregar-se.

Aquet castell em sembla que ha sigut l'únic que ha quedat en intent en tot l'any, pero hem vist q el treball hi era i el tenim a l'abast. Al 2010, estic segur que aquet castell entrarà al nostre ventall.

Per tancar la actuaciò, vam tornar a fer el 9/7, després del primer que vam fer en Sant Jordi. Potser per el cansanci acumulat (viatge + assaig + madrugar + castells) s'em va fer una mica llarg (al igual que els altres dos castells), pero el esforç va valdre la pena. Un nou castell al sac (el primer cop que el fáig) i amb un petit sonriure a la ronda de pilars...on vam fer un pilar "semifamiliar". Amb el Rafa a segons, la Abril d'enxaneta, jo de baix, i la Julia Oriol de crossa esquerra. Hi había també de crossa la Julia Gurí, d'agulla Albert Blai i de home del redere Arnau Curto a banda de un gran primeres mans: l'Itarte.

I per acabar, sopar, revetlla i cap a casa...el diumenge hi había Santa Úrsula hi tenía que agafar unes hores de son, el meu cos volía una mica de descans. I aixì va ser. Somiant amb castells liles, globus inflables i veus modificades per l'heli váig quedarme despatarrat al llit. Ni el rum rum dels cotxes, ni el xiuxiueig dels ocells de madrugada vam fer-me despertar i passar una bona nit...