Ninots que s'avorreixen

Posted: dimarts, 29 de setembre del 2009 by Xavi in Etiquetas: , ,
7

Qui fica el valor d'una camisa?. Qui ho valora, a banda de la persona eun questiò?. Qui és l'indicat per parlar de quí es casteller o no?. Sembla mentida que això ho escrigui jo, peor quan torna a sortir en menys d'un més el tema de si soc casteller en plé dret o no, doncs a vegades penso que es cuestiona la "militáncia".

Jo quan váig entrar váig aceptar-me a mi matéix com casteller amb un compromís. Esforçarme per que el temps que estiguessi sigui el més productiu per mí i per la Jove. I sembla que això hi ha gent que no ho entén (no posaré noms). Això de que em van "regalar" la camisa,  que mai la he sudat, entre d'altres perles que he escoltat, son comentaris dels més tristos que he pogut intentar de entendre desde mai.

Jo puc definirme com a casteller, peque m'agraden i perque sempre he tingut uns arrels familiars a la Jove. Quan jo tenia quatre anys jo ja estaba patejant el local, había anat a un Concurs ja i a la meva habitació tenía un Móbil amb castellers de fusta, dels colors de la Jove, mentre que d'altres estaven xuclant la teta de la mama encara (amb tot el respecte per les seves mares, clar). Si jo tinc la camisa, es perque la he suat fins tindre-la. Ja tinc els pebrots plens, de que algú digui que només váig quan m'interesa o quan em dona la gana. A aquestos iluminats (per sort, no gaires), els hi dic si podríen aguantar un any sense casi fer castells, o amb la militáncia que jo tinc. Suposo que no. Per qué?...perque son, primer, massa jovenets per entendre la paraula compromís i segon, perque no entenen al igual, la paraula esforç.

També un fet que cal tindre en compta que no per llegir-te totes les revistes de la colla, o vaeure't el DVD mil i un cops, o llegir el llibre del 25è Aniversari, ets millor o pitjor casteller. Ser un bon casteller es demostra als assajos, com ho fan la inmensa majoría de tots els companys que dimarts i divendres invirteixen el seu temps lliure amb la colla, i no parlant de si soc més o menys casteller que aquell o l'altre. O parlar del que no saps, que aquesta es altre i podría escriure un llibre sobre les rucades que he tingut que llegir i escoltar..Debéu estar molt avorrits per parlar d'això (no hi queden ni assajos, ni actuacions, ni activitats, ni rés oi?)

Sincerament, si els ninots heu llegit això, ma la sùa molt el que penséu de mi. Només dic una cosa, les expressions "si em volen, ja em cridaran", espero que acabin aviat, perque la camisa no només es súa per aconseguir entrar a la colla. També per ajudar als teus companys a aconseguir un objectiu: descarregar el castell.

Mireu una mica a la colla i no tant el melic. Valtros no podéu fer sols un castell. La colla al complert, sí.

Perdó per embrutar el bloc...tot i aixi, suposo que alguns m'enteneu

7 comentarios:

  1. Anònim says:

    Ni putu cas company!
    ens veiem!!!

  1. Anònim says:

    Escriu sense faltes, marica

  1. Anònim says:

    No facis cas d'aquests comentaris i endavant!

  1. Anònim says:

    Maricón comte amb l'ortografia

  1. Unknown says:

    Jo, pel simple fet de que tot i viure lluny (molt lluny) de Tarragona baxis sempre que pots a ajudar y a fer castells, ja et considero més casteller que molta altra gent. No tinc ni idea de qui pot parlar malament de tu, pero si fa falta ja el pentinarem quan tornis. Parlar de ser millor o pitjor casteller, o ser millor o pitjor aficionat a un equip de futbol es la cosa més hipocrita que he vist en ma vida, per que despres, quan les coses van malament, es igual en quin ambit, son els primers en dir ''jo? a mi no m'hi fiqueu''

  1. Anònim says:

    Em sembla perfecte que et sentis molt casteller però no cal que t'inventis coses a l'escrit. Arrels castelleres? desde els 4 anys patejan-te el nostre local? quin fart de dir mentides, xec!
    On eres fins fa 4 anys (4 anys fa que vens?)perquè alguns no t'hem pas vist.

  1. Anònim says:

    Qui et discuteixi que puguis dur la camisa amb el mateix dret i orgull que qualsevol altre, me'l portes i ja li explicarè jo.

    Eusebi