Mèrida, Talavera, Toledo, Madrid, Guadalajara, Sória, Saragossa, Lleida, Reus...Tarragona!

Posted: divendres, 26 de març del 2010 by Xavi in Etiquetas: ,
1




Avui toca una d'aquestes tardes que m'agraden i il·lusionen. Una tarda de carretera amb la ment posada en el assaig d'aquesta nit, mentre que la música i el silenci dels meus pensaments creen en mi una capa invisible que em separa de tot.

Vuit hores com a mínim en el cotxe. Mereix la pena, us ho asseguro. De vegades he pensat que seria mortal fer cada divendres aquest viatge per a anar al local, acabaria fent, en un càlcul aproximat, gairebé 10.000 quilòmetres en un mes, multiplicats per sis mesos, 60.000 quilòmetres en una temporada castellera...parafrasejant a Guardiola, una puta barbaridad.

Això si, Repsol, Campsa i altres es rirfaríen l'omplir el cotxe de gasolina, passaria a ser client d'honor de la RENFE...potser em farien descomptes i tot, qui sap. Però com ja he dit, avui tinc una tarda de carretera, i les tardes de carretera, per molt que tinguis la Nintendo, el mp4, llibres, etc. acaba convertint-se a l'altura de Sòria (per ex.), un tostón. Dormir de vegades se'm fa impossible (nervis)...menjes malament (règim de entrepans, passarratus i demés guarrerides que ens agraden als joves), males postures, avorriment...tot en el seu conjunt provoca un cansament que fins un dia després no aconsegueixes lliurar-te d'ell (els que héu anat en bus a Luxemburg aquest estiu, potser heu tingut aquesta experiéncia). També és cert que cadascun ho sofreix com ho sent. Jo, amb una barreja de plaer i resignació: Avui aniré a l'assaig...però primer, a aguantar unes horetes de carretera...

Es fa tard i encara no tinc la maleta preparada. Crec que ja va sent hora de deixar això i posar-me a fer algo de bo. Amb faixa o sense, avui toca assaig...i això per molts quilómetres que em faci, no hi ha excusa per a no anar. I menys amb el poc temps que passo jo amb la colla.


(La cançó...m'agrada, volia posar-li una mica de ruidillo al blog, que ho he deixat molt callat amb el canvi de plantilla)

1 comentarios:

  1. Anònim says:

    Pásalo bien por allí, se que lo disfrutarás!
    Lele :)