Més que bons castellers

Posted: diumenge, 16 d’agost del 2009 by Xavi in Etiquetas: ,
4

Enguany he tingut la sort de conéixer a gent que ha entrat nova a la colla i que ha tingut que guanyarse la camisa com vam fer en temps passats els que ja la tenim. Vull, a banda de donar la enhorabona a la Merçé, a la Aléxia, al Albert, i als altres nous companys que a poc a poc van entrant a la familia de la Jove.

Gent com ells fan que et tornis a il·lusionar si has tingut alguna diada dolenta. Dels que conec, puc dir que Blay demostra la virtut de la tranquil·litat i l'ofici. Calla, compleix i aguanta a la perfecció tot el que li tirin (hem anat de laterals diverses vegades, i dóna gust treballar amb ell). Enhorabona company per la camisa!

De Merçé podria destacar la seva curiositat. Avui he fet de baix un pilar de quatre i a la pregunta de si ho féia amb mi, amb ella col·locada de crossa, ha dit que si. Sempre he volgut i he pensat que la gent té de tindre la oportunitat de treballar un castell per petit o gran que sigui, "endins". Ella ha callat i ha complert a la perfecció. El somriure que després ens ha dedicat i el que l'haguessi agradat fer de crossa, crec que es la millor recompensa que pot donar. Enhorabona maca!.

Aléxia es un altre mon, amb tot el respecte. Penso que és de les que intenta treure lo millor de quasevol situació, porta aire fresc i graciós a la colla i pocs cops la he vist séria. Intenta treure el racó graciós de cada situació (com aquet matí, de falca al 3/8 eh?). Enhorabona per tú també maca!.

Gent així fa que gaudeixis millor dels castells. T'adones de coses i del séu esperit d'apendre fá que al maeix cop a tú t'entrin ganes d¡apendre més, de anar a aquells assajos de dijous amb la escola que mai t'habíes adonat que existíen, o de anar fins i tot com fan ells, a les 20:30 els divendres per gaudir amb els mes petits...

No només sóu bons castellers, sino que també com persones aporteu grans valors. Per molts anys a la Jove amics.

4 comentarios:

  1. Anònim says:

    Quan em donin la camisa a mi espero una entrada al teu blog. hahahaha

  1. Xavi says:

    si et conec, faré una menció company!
    em tindries que dir qui ets primer

    salut!

  1. Unknown says:

    Ostres gràcies per dir això de naltros tio!! M'ha agradat molt llegir-ho!! Ja que jo no podré ser aquí, força per St. Magí i el Catllar!! Amunt els castells de nou liles i visca la Jove!!

  1. Unknown says:

    encara k surti jblay soc lalbert eh!! lunik sk es el compte d mun pare!