Sant Joan...un pas mes

Posted: dijous, 25 de juny del 2009 by Xavi in Etiquetas:
3

Pas a pas i sense pressa. I punt. Res de 2/8f ni 5/8. No era el día ahir (per alguns hi había la la possibilitat de portar un d'ells a plaça), hi ha temporada, hi ha actuacions i hi ha ganes, que és l'important ara.

Potser sortir de Sant Joan amb només 2/7, 3/8, 4/8, després de assajar castells com el 5/8 o el 2/8f és pot considerar com un fré a la trajectória ascendent que tenim (diria que avui día, si cotitzéssim en Bolsa, seríem un valor en alça, que es manté ferm i segur i va pujant poc a poc)...pero per mí no. Potser es que ho véig tot amb una perspectiva "foránea", peró es que ahir la colla va fer el paper que li tocava: consolidar. Un 5/8 ahir haguessi sigut la óstia, al igual que un 2/8f...pero potser ahir no era el moment d'arriscar. Era el moment de consolidar castells (com el 4/8 i el 2/7) . Héu fet una molt bona actuació, estem un punt per báix del nivell de l'any passat (l'any passat vam portar si no recordo malament el 2/8f) pero portem més treball a les estructures básiques de 8 i amb castells com el 5/7 dels que us esteu fotent un fart (set descarregats) que servéixen no només per preparar la Catedral, sino per rodar tronc, pinya i canalla.

Els resultats en global de la actuació van ser:

* Colla Jove Xiquets de Tarragona: 3/8, 4/8, 2/7, 3p5
* Castellers de Sant Pere i Sant Pau: 2/6, 3/7, id4/7, 4/6ag, p5
* Xiquets de Tarragona: 4/7ag, 3/8, 5/7, 2p5
* Xiquets del Serrallo: 3/7, 4/7, 4/6ag, 4p4

La propera actuació és aquet dissabte a les 18:30 de la tarda al barri de Sant Pere i Sant Pau, amb els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Nois de la Torre.

3 comentarios:

  1. Anònim says:

    van ser 3 p5 de la jove de tarragona

  1. Anònim says:

    no tenfadis per la correccio ee!!

    per cert molt wapu el blog


    bustos

  1. Dau says:

    jaja, gracies company!
    ara ho corregieixo ;=)

    Dau