Nervis i ganes per començar (sense jo estar amb la colla)

Posted: dissabte, 18 d’abril del 2009 by Xavi in Etiquetas:
0



Segurament jo sóc el menys indicat per a parlar de nervis. Jo demà no estaré a punt d'agafar el bus enfront del casino per a anar a actuar a Gràcia. Tampoc esperaré en la Plaça de la Revolució que arribeu. No seré. I punt.

Sé que el primer que faré quan comenci l'actuació, serà asseure'm en la butaca i "fer pinya" en silenci amb la colla. Preocupar-me en el meu interior que tot va bé i després, havent dinat, assabentar-me del que ha fet la colla i notar les sensacions que hi ha hagut. Demà comencem, però hi ha treball avançat. Hi ha gent nova amb moltes ganes i il·lusió. Haurà gent que seran els seus primers castells amb la Jove i aniran a estrenar la camisa amb orgull. Per a uns altres serà una temporada més, però amb un inici...esperançador?, si.
Encara no hem fet gens (permeteu-me que, malgrat la distáncia, m'inclogui). Demà és un pas cap al que ens aventura el futur, el primer. El primer de molts que queden per donar fins el día que puguem fer realitat tot allò pel que penqueu i treballeu cada dimarts i divendres, cada pinyero, cada casteller que puja al tronc, cada nen de la canalla, cada graller, cada tabaler...tothom. Som necesaris i conscients del que toca. No fallaréu.

Sort companys. Un gran 2009, ens espera

0 comentarios: