Quilòmetre Zero

Posted: dilluns, 22 de març del 2010 by Xavi in Etiquetas: ,
1

Ja ha arribat l'hora de treure la faixa de l'armari. El divendres la váig donar un cop de planxa i, amb més ganes que cansament després de 11 hores de viatge, em vaig unir a la colla en el viatge que just una setmana abans, molts van començar.

Al llarg de les diferents etapes del nostre camí, trobareu nous companys i s'uniran molts altres que ja duen anys amb nosaltres caminant. Cadascun decideix el moment, però tots sabem que la majoria, tard o d'hora arribaran i estaran preparats per a ajudar en el que calgui.

Un viatge de set mesos ens espera. No sabem el que haurem recorregut al final, a l'octubre, si no ens posem ara a treballar dur, amb ganes i amb il·lusió, pero sent conscients dels nostres defectes, però valorant les nostres virtuts . Està clar que ens haurem d'esforçar, de sacrificar i sofrir, potser sofrirem molt, més que mai, pero estem preparats si cal passar un mal trángol...i recordéu que al final sempre hem acabat traient el millor resultat possible. Després de cada ensopegada ens hem aixecat, i al arribar a la meta de cada etapa, hagi sortit bé o malament la actuaciò, hàgim fet el nostre treball o no, hem vist amb ganes una nova caminata on poder aixecar-nos si les coses ens han sortit malament, o reafirmar-nos i consolidar el treball que, en la mesura que podem, anem realitzant.

Amb tenir ganes, fam de glória i esperit de superació, ens basta, pero no ens sobra. També una dosi de paciència. La força que necessitem, la trobarem cada divendres i dimarts en el local. La motivació la treurem, al veure com el treball surt a poc a poc i en els somriures dels companys. Però per a veure tot això hem de treballar des de l'inici. Cal lluitar en cada assaig, en cada castell cal donar-ho tot. No hem aconseguit res sense esforç, tots som conscients del que costa aconseguir un castell i tots sabem de lo fácil que és perdre'l.

Benvinguts al próleg del nostre viatge casteller.


Actuaciò a Salou el 20 de Març de 2010:

Colla Jove Xiquets de Tarragona: 3/6 net, 4/6ag net, p4.

1 comentarios:

  1. Sílvia Briansó says:

    Yeah, visca tu Xavi!