Esteu preparats per a la Glória

Posted: dissabte, 19 de setembre del 2009 by Xavi in Etiquetas: , ,
5

Jo poc tinc que dir. No hi seré fent pinya, pero viuré la diada amb mes passió que molts tarragonins i castellers. Sé que potser el meu comentari d'avui es completament prescindible, pero les bones vibracions que hi há en vosaltres fan que pensi que el nostre objectiu estigui més a prop.

Durant mesos ens hem esforçat (alguns com hem pogut) per portar demá els millors castells que ha fet mai la Jove: 3/9 amb folre, 4/9 amb folre i 5/8. Exceptuant el 4/8 amb el pilar, son tres dels quatre millors castells que ha fet mai la Jove. I només això ha de ser el estímul. Ens hem donat un fart de 5/8. El 3/9 folrat ja l'hem assoliat en tres cops enguany, i el 4/9 amb folre té que mostrar la feina de cada assaig. I aixì será. I que ningú badi, será perque heu currat desde març per estar a aquestes alçades d'any on ens mereixem: amb els millors i fent grans castells. Ningú ho dubta, cap casteller, cap rival, cap aficionat. Estem fent una bona temporada, i ara es quan tenim que donar-ho tot. Ara, per la Tecla hi ha que liarla. Tots, des-de el casteller que arriva nou a la colla fins el més veterà, n'és conscient de que demá farem història. No ho poso en dubte, ens ho mereixem.

Poques colles com la nostra han treballat tant les estructures del 3/9f i 5/8 com nosaltres al llarg de l'any. Poques colles saben el que és fer tripletes en uns "anys mágics" i començar, com qui diu des-de zero per tornar al cel. Poques colles saben el que és descarregar una TRIPLETA i el treball que costa. Senyors, demá toca descarregar aquella TRIPLETA que fa onze anys que no vesteix de lila, i recordar que som i serem sempre la millor colla de Tarrargona, tot i que no hagi falta recordar-ho massa, oi?.

Com va dir el Cap de Colla per Sant Magí, es diu sovint que quan arriven els grans moments, no donem la talla...i ja vam callar la boca a aquells que ho déien amb aquells 5/8 i 3/9f. Demá no només els tornarem a callar la boca per si queda cap dubte en els seus caps, sino que, ens superarem.

Que ningú tingui nervis demá. No calen. Demá tothom a currar i a deixar-se la pell. La experiéncia val la pena.

Només puc dir una cosa: pit i collons. La sort, aquet any sí, estará del nostre costat.

VISCA LA JOVE!

5 comentarios:

  1. Molt be tio!! Quins anims!!! Aixi magrada!! jajajja Ja tesplicarem com aanat tot encara k u escoltis x la radio!!! X aqui res mes, tots preparats per a la gloria, pro no podem suposar el k pasara... ale, com diries tu, pit i collons!
    dew i cuidat!!

  1. Unknown says:

    Entre el discurs de l'assaig de fa dos divendres i aquest article m'han donat ganes de fotrem en calçotets, fotrem una capa, agafar un pal d'escombra i començar: ''AUUU! AUUUU!! AUUUUUUUUUU!!!!''

    Amb dos collons.

  1. XiKiEtA says:

    Desde peu d plaça i amb la samarreta taronja del please don't clap donan suport moral a la jove i tant k si...

    xk jo no me perdo el segon 3d9f descarregat del any ni el primer 4d9f ni la següent catedral

    anims JOVE

    i avui Xikets d reus a x el 4rt 4d8 descarregat (esperem k no sigui el 2n carregat) d any i el primer 3d8 d la tmeporada

  1. Anònim says:

    Demà TOTS (els que hi som fisicament i els que no), lliutarem per tenir la tripleta aquest any. Força Jove!!!!

  1. Anònim says:

    ja ho tens... tu també ets part