L'estrena a casa

Posted: dimarts, 27 d’abril del 2010 by Xavi in Etiquetas:
0

Tradicionalment, Sant Jordi sempre ha sigut la sortida que encetaba la temporada castellera a Tarragona i enguany, no ha sigut una excepció. Després de comprar i regalar llibres i roses, les quatre colles de la ciutat van realitzar la tradicional actuació a la Rambla Nova.

La Jove va realitzar una bona diada de castells de 7 i 7 i mig. Enguany no es va poder repetir el 9/7 del Sant Jordi passat, pero s'ha pogut estrenar el 4/7 amb el pilar que fa uns dies, a Gràcia no es va intentar. Tot així, la colla va sortir de 3/7, per continuar a la segona ronda amb el 5/7 (els dos els segons de la temporada) i cloure les tres rondes de castells amb el 4/7 amb el pilar. Es va tancar la diada amb un pilar de 5 i dos pilars de 4, amb algún debut als pisos superiors.

De la resta de les colles, destacar que els Xiquets van bordar la nostra actuació, i que tant els Xiquets del Serrallo, com els Castelleres de Sant Pere i Sant Pau van fer els mateixos castells: 3/6, 4/6 i 4/6 amb el pilar.

El proper compromís de la colla será aquet dissabte 1 de Maig a Salomó, per motiu de la seva Festa Major, a les 13.15 a la Plaça de l'Esglèsia. Després dels castells, hi haurá un dinar per tots els castellers.

0 comentarios: