Ja tenim el 2/8f!...demá més i millor!

Posted: dissabte, 25 de juliol del 2009 by Xavi in Etiquetas:
1

Era el darrer pas que la Jove tenía que fer abans de les Santes ja s'ha fet: 2/8 amb folre descarregat. Per el que m'han dit fa poc més de cinc minuts, s'ha tingut que treballar i patir, pero el que importaba era el resultat: el primer 2/8f de la temporada descarregat i amb les portes obertes de bat a bat per assolir, si tot va be i la gent de la colla no falla (no fallará!), el primer castell de 9 de la Jove aquesta temporada i el més matiner descarregat de tota la seva história: el 3/9f.

A banda del 2/8f, s'ha completat l'actuació amb un altre 3/8 i un 4/8 per tancar les tres rondes.

De les altres dues colles a plaça: la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets del Serrallo, m'he descuidat i no he preguntat els castells (despiste!).

Demá, a partir de els 12 del matí, les Santes a Mataró. Si tot va be, 3/9 amb folre. Jo faré pinya escoltant la diada per internet (patint-la)...i amb una mica de rábia...per quatre díes jo podría habeure estat allá...qué hi farem.

Amunt Jove!

1 comentarios:

  1. quant demà descarreguem el 3d9f no serà pas el més matiner (crec que un any es va fer per sant joan), si que serà el que s'ha fet més lluny de tarragona.