Les Santes

Posted: diumenge, 26 de juliol del 2009 by Xavi in Etiquetas:
0

El diumenge al migdia, la colla ha fet una molt bona actuació a les Santes de Mataró, assolint el primer castell de 9 d'enguany (el 3/9 amb folre, carregat) i descarrgant un bonic 5/8 i un 4/8.

La colla ha sortit de 3/9f. Feia mesos (millor dit, des de el primer assaig) que es treballa el castell i des de començament de temporada, se sabia que es podia arribar als Santes amb molta feina avançada i amb possibilitats reals d'aconseguir-lo. He de dir que, en Setmana Santa, quan vaig parlar amb amics de la colla i em van comentar aquesta possibilitat, no me la creia del tot, vaig tindre que veure i participar en les proves de 3/9f per a saber que si seguíem amb aquest ritme, tindríem alguna possibilitat. I així ha sigut. Malgrat "només" carregar aquet castell i el regust amarg de la llenya i els cops que amb tanta mala sort va provocar la caiguda a alguns companys, crec que héu demostrat que teniu el castell i que la confiança i el treball hi ha. Aviat sonará l'amparito o estará descarregat

A la segona ronda, 5/8. D'aquet castell només puc donar la enhorabona a tots els companys per bastir aquet castellás. Maco, bonic i esbelt. Molt bona feina companys,una gran catedral, i ja portéu dúes. Felicitats!. Per tancar una gran actuació, un altre 4/8 al sac.

Els resultats, en global, han sigut:

* Capgrossos de Mataró: 3/9f, id4/9f, 4/ag, 2/8f, p7fc
* Castellers de Vilafranca: 4/9f, i2/9fm, 2/8f, 3/9fc, vano de 5
* Colla Jove Xiquets de Tarragona: 3/9fc, 5/8, 4/8, 2 p5, 3p4

El proper cap de setmana, actuem a Luxemburg!. La meva primera actuació de l'any. Ja hi tinc ganes de tornar a posar-me la camisa de nou!

0 comentarios: