Torredembarra: un (gran) pas endavant

Posted: dimarts, 14 de juliol del 2009 by Xavi in Etiquetas:
0

El diumenge la colla va realitzar a Torredembarra la millor actuació del que duem de temporada, fent el primer 5/8 del any (un dels més matiners que ha fet la Jove) i amb el 3/8 i el 4/8 descarregats. En global, una actuació satisfactòria, tant pels castells com per la motivació i ànims (més encara) que ha donat a la colla la Catedral.

Vam encetar la diada amb un 3/8, un castell que bastim amb garantíes i hi han rumors de poder fer-lo de 9 abans de la festa de Sant Magí. Ganes hi han, i tot dependrà si la técnica ho estima oportú. Cal dir que, es porten dúes setmanes amb assajos de 3/9f fins a sisens, i per el que sembla, te molt bona pinta...

A la segona ronda, tocaba l'objectiu de la diada: 5/8. La catedral. va pujar decidida i forta i malgrat que a terços va estar un pèl oberta, no va suposar cap inconvenient perque es descarreguessi sense ensurts. Un 5/8 rápid i ferm i el primer de la temporada. Tant de bó espero que les que vinguin siguin així com a mínim.

Per acabar, un 4/8, que malgrat fer dos péus desmontats, va servir per rodar la estructura i treballarla de cara al futur. Uns pilarets i cap a casa, amb un bon somriure a la cara (oi companys?).

El resultat de la diada en global, va ser:

* Colla Jove Xiquets de Tarragona: 3/8, 5/8, 4/8, 2p5, 3p4
* Nois de la Torre: id4/7, id4/7, 3/7, 4/7, p5, 2p4
* Castellers de Vilafranca: 4/8ag, 3/9f, 4/9f, p7f, 6p4

Veient per fora la temporada de la colla, puc dir que entrem al tram important de la temporada amb una gran parts dels deures fets: hem fet molts castells de 8 básics (2/7, 3/8 i 4/8), portem un bon ritme d'assaig de estructures grans, com es el cás del 5/8 i el 3/9f i ja hem portat a plaça un castell que és molt important per tots nosaltres per el que representa per la Jove: el 5/8. A banda de que no hem patit cap llenya, que és un aspecte positiu a destacar (crec jo). Potser s'ens está retardant el 2/8f (a la premsa déien de que es podría habeure fet a Torredembarra amb el 5/8 o sense ell), pero comfio en que aviat la torre torni als nostres registres.

La propera actuació és a Vilallonga del Camp, el día 25, on actuarem amb la Colla Vella Xiquets de Valls...i el 26, a Mataró, amb els Capgrossos de Mataró com amfitrions i els Castellers de Vilafranca com l'altre colla convidada.

0 comentarios: