Cap de setmana: Festa de la Canalla, Diada del Pati i l'Abril...

Posted: dimecres, 17 de juny del 2009 by Xavi in Etiquetas: ,
0

Dissabte (Festa de la canalla a la Rambla Nova): Vam celebrar un dels actes del 30 Aniversari de la Colla: una festa per la canalla, amb el títol "El futur es Jove" durant tot el dia a la Rambla Nova (davant del Metropol). Com be va dir el Cap de Colla, la funció principal no era la de fer propaganda de la Jove, si no apropar la cultura i els valors castellers als més menuts de la ciutat. A banda de les activitats que es van fer, vam realitzar una petita actuació al migdia amb el 2/6 com a construcció més important, a banda del 3/6 i 4/6 nets i un pilar de 5 de comiat.

Diumenge (Diada del Pati a Valls): El diumenge teníem una de les actuacions importants d'aquest primer tram de temporada: la Diada del Pati a Valls, amb la Colla Joves Xiquets de Valls com amfitriona i els Castellers de Terrassa i nosaltres com colles convidades. Malgrat les baixes de tronc, la colla va fer una actuació molt correcta amb un 3/8 a primera ronda (el quart de l'any), un 4/8 amb canvis que va ser tremoladís però que es va descarregat amb una bona feina de tronc i pinya i un 5/7 a tercera ronda (el sisé de la temporada). De comiat un vano de 5.

El resultat de l'actuació, en global, va ser el següent:

* Colla Joves Xiquets de Valls: 3 de 8, 5 de 8, 4 de 8, p5 i 3 pilars 4
* Colla Jove Xiquets de Tarragona: 3 de 8, 4 de 8, 5 de 7 i vano de 5
* Castellers de Terrasa: 2 de 7, 5 de 7, 4 de 7 amb el pilar i p5

I l'Abril...va sortir al Diari de Tarragona a la edició del Diumenge, a un article que tenía com a títol "Yo soy castellera, como mi abuela"...sense comentaris, jejeje...a la Geno li dura encara el somriure.

La propera actuació serà a Reus aquesta dissabte 20 a les 18:30 per motiu de la seva Festa Major. Actuarem amb els Xiquets de Reus (que volen intentar per primer cop el 4/8, ánims!). i els Castellers de Lleida.

0 comentarios: