Sant Pere, fi de més i impotència

Posted: diumenge, 28 de juny del 2009 by Xavi in Etiquetas:
1

Ahir per la tarda, la colla va actuar al barri de Sant Pere i Sant Pau on va bastir un 5/7, un 4/8 molt treballat i un 2/7 amb símptomes de millora. El 5/7, un altre més al sca i crec que ja he parlat molt d'aquet castell i no cal tampoc abusar parlant de ell, pero del 4/8 no em cansaré...

Ahir, treballat, una mica més que a la Diada del Pati i pitjor que per Sant Joan, on vam fer el millor 4/8 dels que hem fet enguany. I ho torno a dir, em preocupo. Es fá bona feina al assaig, pero després a plaça ni idea. No se si estará ben quadrat, o la pinya o está comode, o el que sigui...pero a plaça es una história. Per el que he vist i sé, el 4/8 que tenim es per tindre un 4/8, rés més. Espero que aixó no passi a ser més greu del que és ja, i espero més encara anar i fer un cop de má.

El 2/7 amb canvis ahir...va anar treballat, pero menys que el 4. Comfio en que aviat el 2/7 li puguem ficar un folre i torni a ser el vaixell insígnia de la Jove, com ho és desde fa uns anys.

Els resultats en global de la actuaciò van ser:

* Colla Jove Xiquets de Tarragona: 5/7, 4/8, 2/7, p5, 2p4
* Colla Cast. de Sant Pere i Sant Pau: 4/7, id3/7, 3/7, 4/6ag, p5, 2p4
* Nois de la Torre: 4/6ag, i2/6, 2/6, 3/6, p5

Juliol...

Ara encarem un més amb tres actuacions només, pero dos de elles son de compromís i importáncia: La Festa Major de Torredembarra (amb els Nois de la Torre i els Castellers de Vilafranca) i la Festa Major de les Santes, a Mataró (amb els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Vilafranca). Enmig, tenim la actuació de Vilallonga, amb la Vella de Valls, pero que enguany es veurá una mica "eclipsada" per tindre al dia següent les Santes. Es rumoreja bastant sobre les Santes, sobre els castells que pot portar la colla i les intencions que podríem tindre. Ho torno a dir: la Jove fará els castells que cregui convenients, malgrat un o dos "pitonisos" que hi há, que sembla que juguen a la Quiniela amb els nostres castells.

1 comentarios:

  1. Anònim says:

    sobre el quatre.....si no estàs a les actuacions millor no opinis.